NEMOKAMAS SMULKIŲ PREKIŲ PRISTATYMAS Į PAŠTOMATĄ PER 5 - 10 D.D.!

Elektriniai griliai

Elektriniai griliai

Bet kokia proga mėgaukitės gardžiu burnoje tirpstančiu kepsniu, nesvarbu, ar ruošiate maistą sau, draugams ir šeimai, ar vakarėliui.

Elektriniai griliai greitai paruošia maistą ir leidžia gaminti naudojant tiesioginę kaitrą. Be to, lengviau kontroliuoti grilio temperatūrą nei atviros liepsnos kepsninėje. Daugumoje elektrinių grilių yra didelė kepimo erdvė ir patogus valdymas, todėl galite daugiau dėmesio skirti maisto ruošimui.

Elektriniai griliai yra puikus pasirinkimas nedideliam kiemui ar terasai. Jais lengva naudotis, jie nešiojami ir jais galima gaminti maistą taip pat gerai, kaip ir dujinėmis ar medžio anglimis kūrenamomis kepsninėmis.

Elektriniai griliai gaminami iš aukštos kokybės medžiagų, tokių kaip nerūdijantis plienas, aliuminis ar ketus. Kaitinimo elementą paprastai sudaro kaitinimo ritės, kurias dengia kaitinimo plokštė ir kurios kaitina pačią kepsninę. Tada ant kepimo paviršiaus dedami maisto produktai ir kaitinimo elementų skleidžiamos šilumos dėka maistas iškepa.

Įjungus elektrinį grilį, jis įkaista, kol pasiekia nustatytą temperatūrą, kurią išlaiko tol, kol jį išjungiate arba atjungiate nuo elektros tinklo. Temperatūrą galite reguliuoti reguliuodami termostatą arba naudodami temperatūros reguliavimo ratuką.

Kodėl elektrinis grilis?

Elektrinis grilis nenaudoja degalų. Vietoj to jie įkaista naudodami elektrą, o tai reiškia, kad ruošiant maistą nereikia nerimauti, kad baigsis dujos ar medžio anglis.

Elektriniuose griliuose yra daugybė skirtingų nustatymų, todėl galite kepti įvairių rūšių maistą nesujaudindami, kad jis gali sudegti ar perkepti. Todėl kepdami ant grotelių namuose galėsite kepti ne tik kepsnius!

Be to, elektriniai griliai yra universalesni, nes juos galima naudoti ir patalpose, ir lauke, todėl jie puikiai tinka visais metų laikais.

Į ką atkreipti dėmėsi renkantis elektrinį grilį?

Pirkdami elektrinį grilį, svarbu atsižvelgti į jo dydį, kepimo paviršių ir kaitinimo elemento galią. Nuo grilio dydžio priklausys, kiek žmonių galima aptarnauti vienu metu. Kepimo paviršius turėtų būti pakankamai platus, kad maistas tolygiai iškeptų.

Taip pat turėtumėte atsižvelgti į tai, kiek vietos turite virtuvėje ar terasoje. Jei turite nedaug vietos, turėtumėte rinktis kompaktišką elektrinį grilių, kuris tilptų ant virtuvės stalviršio ar balkone ir neužimtų per daug vietos. Jei virtuvėje ar balkone turite daugiau vietos, tuomet būtų geriau, jei įsigytumėte didesnį grilių su didesniu kepimo plotu.

Kaitinimo elemento galingumas lemia, kaip greitai bus iškeptas maistas ir kaip greitai jis sudegs, jei bus naudojamas esant aukštai temperatūrai. Renkantis elektrinį grilį reikia atsižvelgti ir į kitus veiksnius, pavyzdžiui, temperatūros reguliavimo nustatymus, ilgaamžiškumą ir saugos funkcijas.

Nelaukite ilgiau! Investuokite į elektrinį grilį dabar ir mėgaukitės gardžiu ant grotelių keptu maistu bet kada ir bet kur. Dėl paprasto naudojimo, ekologiškumo ir universalumo tai puikus bet kurios virtuvės priedas. Įsigykite savo jau šiandien ir pakelkite kepimo ant grotelių patirtį į kitą lygį!